ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині чоловік намагався перетнути кордон із фальшивими свідоцтвами про народження дітей

Маркіян Рой

|

У пункті пропуску «Шегині» 26-річний мешканець Вінниччини намагався перетнути кордон з трьома свідоцтвами про народження дітей, що нібито зареєстрували у Німеччині. Про це повідомила пресслужба Держприкордонслужби.

У пункті пропуску «Шегині» 26-річний уродженець Вінниччини намагався перетнути кордон з трьома свідоцтвами про народження дітей, які містять ознаки підробки. Чоловік розповів, що у липні в Німеччині в нього народилась трійня. Через стан здоров’я діти нібито перебувають в інкубаторах у Німеччині.

«Спочатку чоловік розповів, що мама дітей перебуває за кордоном, разом з дітьми. Коли ж його запитали, як вийшло так, що жінка по базі даних перебуває в Україні, то розповів, що через післяпологову депресію вона повернулась в Україну», – йдеться в повідомленні.

Згодом прикордонники з’ясували, що у першій половині липня жінка дійсно перетинала кордон на виїзд з України та за кілька днів знову повернулась назад. Водночас чоловік, який намагався виїхати до Польщі, відмовився відповідати на будь-які питання.

Відтак на вказаних свідоцтвах виявили печатки, які були нанесені струменевим друком. Саме це і назвали ознаками підробки.

Прикордонники направили повідомлення до Нацполіції про виявлення ознак можливого кримінального правопорушення за ч. 4 ст. 358 КК України «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів». Наразі чоловіка передали співробітникам Нацполіції.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Держприкордонслужба

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *