ОСТАННІ НОВИНИ

Окупанти вклинилися в лінію оборони біля Часового Яру, але ситуація контрольована, – ЗСУ

Наталя Дуляба

|

Російські окупанти змогли вклинитися в українську лінію оборони в районі міста Часів Яр Донецької області, проте про втрату міста не йдеться. Про це повідомляє Інтерфакс-Україна з посиланням на представника пресслужби 24 окремої механізованої бригади ім. Короля Данила Івана Петричака.

«На жаль, ворогу вдалося вклинитися в нашу лінію оборони, але про провал критичний і втрату Часового Яру не йдеться. Зараз тривають запеклі бої», – сказав Петричак в етері національного телемарафону 22 жовтня.

За його словами, ситуація залишалася напруженою впродовж останнього місяця, й окупанти чинили спроби штурмів щодня.

«Удень сонце, вночі та ввечері йде дощ, тому був сильний туман, і окупанти використали вкотре зміну погоди на свою користь, щоб перейти канал. Зараз він заблокований, триває робота з локалізації, і зараз усі сили бригади налаштовані на те, щоб знищувати окупанта в тому квадраті, де він зараз заблокований», – розповів Петричак.

Він додав, що ситуація на фронті в зоні відповідальності 24 бригади залишається критично складною, окупанти кратно переважають за чисельністю та намагаються проломити українську лінію оборони. Рашисти також обстрілюють Часів Яр з артилерії, ракетами, здійснюють авіабомбардування, проте оборона міста триває.

«Ситуація контрольована», – наголосив Петричак

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: карта Deepstate

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *