ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові дитину уразило струмом під час селфі на даху поїзда

Наталя Дуляба

|

У Львові 11-річну дівчинку госпіталізували з ураженням струмом після того, як вона вилізла на поїзд, аби зробити селфі. Про це Львівському порталу повідомили у поліції Львівщини.

Випадок стався у неділю, 20 жовтня, орієнтовно о 18:40 у Львові. Встановлено, що 11-річна дівчинка вилізла на поїзд, щоб зробити там селфі. Проте її уразило електричним струмом, після чого дитина впала.

«Неповнолітня львів’янка з подругою пішла на залізницю, аби зробити селфі. Коли дівчинка піднялась на вагон, вона отримала ураження струмом, знепритомніла та впала на землю. Її приятелька зателефонувала мамі, й та викликала швидку допомогу», – кажуть правоохоронці.

Медики діагностували постраждалій ураження струмом ІІ-ІІІ ступеня, втім зараз життю дитини вже нічого не загрожує.

Мешканцям Львівщини, а особливо дітям й підліткам, нагадують: залізничні станції – не місце для забав. У жодному разі не намагайтесь підійматись на вагони чи локомотиви!

Пам’ятайте: високовольтна контактна мережа перебуває під високою напругою і результатом таких вчинків зазвичай стає ураження електричним струмом, інколи – з летальними наслідками. Окрім того, часто діти, які намагаються піднятись на дах вагонів, зриваються та отримують травми або гинуть, потрапляючи під колеса рухомого складу залізниці.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *