ОСТАННІ НОВИНИ

У пожежах на Львівщині врятували двох людей

Наталя Дуляба

|

На пожежах, які спалахнули у Львові та в Новому Яричеві, врятували від загибелі двох чоловіків. Про це Львівському порталу повідомили в обласному управлінні ДСНС.

Займання у Новому Яричеві, що у Львівському районі, виникло у дерев’яній закинутій будівлі вдосвіта 20 жовтня. Всередині виявили 61-річного чоловіка, його передали медикам для подальшої госпіталізації.

Загасити вогонь вдалося менше ніж через 40 хвилин.

Ще одна пожежа спалахнула у Львові у суботу в обід, 19 жовтня, на вул. Шевченка. Тут зайнялась квартира на другому поверсі триповерхового житлового будинку.

Коли на місце прибули рятувальники, з вікон помешкання вже вибивався густий чорний дим. Через сильне задимлення їм довелось працювати у спеціальних апаратах захисту органів дихання та зору.

В одній з кімнат вогнеборці виявили чоловіка, який не міг самостійно вийти вулицю. Потерпілим виявився 72-річний власник, його негайно вивели на свіже повітря. Від госпіталізації він відмовився.

Ліквідувати пожежу надзвичайники змогли через 20 хв.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *