ОСТАННІ НОВИНИ

На Жовківщині чоловік знущався над дружиною та погрожував розправою

Олег Дерев'янко

|

47-річному місцевому мешканцю Жовківщині, який вчиняв домашнє насильство над дружиною, повідомили про підозру та обрали запобіжний захід. Про це Львівському порталу повідомили у відділі інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

За даними слідства, чоловік часто зловживав алкоголем та систематично вчиняв відносно дружини фізичне та психологічне насильство.

Зокрема, у вересні 2024 року за місцем спільного проживання підозрюваний вчинив з нею сварку в присутності двох малолітніх дітей. Чоловік висловлював образливі нецензурні слова у її сторону та на будь-які зауваження погрожував фізичною розправою. Надалі він завдав удар кухонною дошкою по голові, спричинивши тілесне ушкодження.

Слід зазначити, що чоловік вже був раніше судимий за домашнє насильство, однак на шлях виправлення не став та вчинив новий злочин.

47-річному місцевому мешканцю повідомили про підозру у домашньому насильстві (ст. 126-1 КК України). Йому обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

За скоєне чоловікові загрожує від 150 до 240 годин громадських робіт, або пробаційний нагляд строком до п’яти років, або обмеження волі на той самий строк, або позбавлення волі на строк до двох років.

Також суд застосував до фігуранта обмежувальний захід – заборону наближатися до дружини.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *