ОСТАННІ НОВИНИ

Японія передасть Україні додаткову військову техніку

Маркіян Рой

|

Глава оборонного відомства Японії Ген Накатані на зустрічі міністрів оборони країн НАТО в Брюсселі пообіцяв українському колезі Рустему Умєрову додаткові поставки Україні транспортних засобів японських збройних сил. Про це повідомляє NHK, передає Укрінформ.

«Японський міністр висловив готовність своєї країни і надалі підтримувати Україну та повідомив про плани додаткового постачання Україні транспортних засобів Сил самооборони Японії», – йдеться в повідомленні.

Глава японського оборонного відомства також засудив розширення військової співпраці Китаю та Північної Кореї з Росією, оскільки це приводить до продовження війни і погіршення ситуації в Україні.

Яку саме техніку японська сторона має намір передати, не уточнюється, проте раніше Токіо, за різними даними, передавав Києву близько 100 одиниць транспортних засобів Сил самооборони Японії, зокрема військові вантажівки.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *