ОСТАННІ НОВИНИ

У Черкасах затримали прокурора, якого підозрюють у педофілії

Андрій Котенський

|

На Черкащині викрито і задокументовано протиправну діяльность працівника Черкаської обласної прокуратури, якого підозрюють у вчиненні педофілії, повідомляє Львівський портал.

За даними Офісу генпрокурора, чоловіку інкримінують відразу три статті кримінального кодексу України: ч. 2 ст. 155 (статеві зносини з особою, яка не досягла 16 років, можливо вчинене членами родини – ред.), ч. 1 ст. 156 (розбещення – ред.), ч. 3 ст. 156-1 (неодноразове домагання – ред.).

Про факти педофілії стало відомо ще 7 жовтня. У ході досудового розслідування 16 жовтня слідчі ДБР за участі прокурорів та оперативного супроводу працівників Кіберполіції затримали прокурора.

За словами міського голови Черкас Анатолія Бондаренка, затримання відбулося біля 17-ї школи.

«Новини на ніч не дуже, телефон червоний . Біля 17 школи по вулиці героїв Небесної сотні в місті Черкаси працівниками ДБР спільно з іншими правоохоронцями затримали працівника прокуратури за підозрою в педофілії . Справа в тому, що я, як батько також ходжу там зі своїми дітьми. Щоб я зробив? Відрізав би нахер своїми руками… надіюся цього п.. довго на волі не побачимо», – емоційно відреагував мер Черкас.

Український журналіст Костянтин Андріюк повідомив, що за педофілію затримано начальника відділу нагляду за ДБР Черкаської обласної прокуратури Сергія Володимировича Гармаша, в якого є дружина та діти, а його жертвами стали дівчатка 13-16 років. Злочин буцімто фіксався на відео.

«Сергію Володимировичу подобалося займатися сексом із дівчатками віком 13 та 16 років. І він не просто їх примушував до сексу з ним, а знімав це все на відео. Далі пересилав це своїм знайомим», – стверджує Костянтин Андріюк.

Цього ж дня до суду внесли клопотання про тримання підозрюваного під вартою без визначення застави.

«Слідчий суддя Печерського районного суду м. Києва повністю задовольнив клопотання прокурора та обрав підозрюваному безальтернативний запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб», – повідомляє Суспільне. Черкаси.

Журналісти Суспільного із посиланням на правоохоронців також повідомляють, що імʼя підозрюваного – Сергій Гармаш.

За даними декларації Сергія Гармаша – він обіймає посаду начальник відділу процесуального керівництва у кримінальних провадженнях слідчих територіального управління Державного бюро розслідування Черкаської обласної прокуратури. Одружений та має доньку.

Якщо вину чоловіка доведуть то йому загрожує від п’яти до восьми років тюрми.

Нагадаємо, що на Хмельниччині виявили 50 прокурорів-інвалідів, які можуть бути замішані в схемі голови МСЕК.

Цьогоріч на Львівщині викладачу дали довічне за зґвалтування 11-річного хлопчика

Дізнавайтесь найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *