ОСТАННІ НОВИНИ

Президент України представив план перемоги на засіданні Євроради

Наталія Жолинська

|

Президент України Володимир Зеленський на засіданні Європейської ради представив план перемоги та оголосив п’ять його пунктів. Про це повідомив глава держави.

Зокрема, Володимир Зеленський повідомив, що у листопаді на основі формули миру розроблять вже повноцінний документ із 10 пунктів, з яким поділяться з усіма на Саміті миру, включно з росіянами.

«Ми готові покласти план перемоги на ваш стіл і розраховуємо на вашу підтримку. Україна готова до справжньої дипломатії. Але для цього ми маємо бути сильними. Силоміць нав’язане перемир’я замість справедливого миру ніколи не приносило безпеки. Нікому не подобається, коли війна повертається», – додав він.

Глава держави запевнив, що відповідь на питання «Як змусити Росію до справедливого миру та дипломатії?» міститься у плані перемоги.

«Наша єдність, тиск на Росію та посилення України є запорукою завершення цієї війни у спосіб, який не дозволить Росії розпочати її знову. План перемоги – це місток до успішного проведення другого Саміту миру», – сказав Зеленський.

Раніше Львівський портал повідомляв, що президент Володимир Зеленський представив у Верховній Раді свій план перемоги, який складається із п’яти пунктів і трьох таємних додатків.  

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *