ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові шукають водіїв електротранспорту. Скільки платять

Маркіян Рой

|

Станом на середу, 16 жовтня,  у Львові є 40 вакансій водіїв трамваїв та 30 – водіїв тролейбусів.  ЛКП «Львівелектротранс» проводить безкоштовне навчання водіїв електротранспорту. Вперше за останні чотири роки у «Школі водіїв» вдалося одночасно набрати кворум для двох груп за спеціальностями «водій трамвая» та «водій тролейбуса». За два тижні навчальні групи практично сформовані. Про це Львівському порталу повідомили в пресслужбі Львівської міської ради.

На сьогодні в групі «трамвайників» залишилось одне місце, а у групі «тролейбусників» – три. Охочих запрошують зголошуватися. Майбутнім водіям гарантують офіційне працевлаштування, соціальний пакет та стабільну заробітну плату.

«Останній раз таку активність ми фіксували у 2020 році, коли через карантинні обмеження багато людей залишилось без заробітку. Тішить, що зараз приходять люди, які свідомо обирають професію водія електротранспорту, та мають потенціал розвиватися разом із нами» – зазначають у Львівелектротрансі.

Навчання розпочнеться у другій половині листопада. Курси – безоплатні. Тривають 3 місяці: два – теорія, один – практика.

Скільки платитимуть

Після завершення навчання випускникам гарантують офіційне працевлаштування з заробітною платою від 25 до 35 тис. грн. А також:

  • Оплачувані відпустки (31 календарний день) та оплачувані лікарняні;
  • Санаторно-курортне лікування та путівки в літні табори для своїх дітей.
  • Можливість виходу на пільгову пенсію.

У комунальному підприємстві наголошують, що посвідчення водія трамвая або тролейбуса  дійсне на всій території України. Відтак, власники таких посвідчень зможуть працювати за фахом і в інших українських містах.

Більше інформації про можливість опанувати професію водія трамвая та тролейбуса – за телефоном 067 429-21-96. Або на офіційному сайті ЛКП «Львівелектротранс» у рубриці «Школа водіїв».

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: ЛМР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *