ОСТАННІ НОВИНИ

У Шегинях митники виявили незадекларовані товари на 300 тисяч гривень

Олег Дерев'янко

|

У пункті пропуску «Шегині – Медика» 10 жовтня митники виявили незадекларовані жіночі сумки та алкогольні напої загальною вартістю близько 300 тисяч гривень. Про це Львівському порталу повідомили у Львівській митниці.

10 жовтня, близько о 09:15, у пункті пропуску «Шегині – Медика» із Польщі прибув автомобіль під керуванням 34-річного жителя Тернопільщини. Для проходження митного контролю водій обрав смугу «зелений коридор».

Однак під час огляду транспортного засобу працівники митниці виявили жіночі сумки, що не були задекларовані. Орієнтовна вартість виявлених товарів – 100 тисяч гривень.

Того ж дня, о 20:30, при огляді авто 30-літнього жителя Прикарпаття, який також рухався «зеленим коридором» через Шегині, працівники митниці виявили алкогольні напої у кількості 73 одиниці на загальну суму 200 тисяч гривень.

За цими фактами складено адмінпротоколи, відповідно до ч. 2 ст. 471 (Недекларування товарів, що переміщуються через митний кордон України громадянами).

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Львівська митниця

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *