ОСТАННІ НОВИНИ

Окупанти атакували Одещину балістикою: є загиблі, серед них підліток

Маркіян Рой

|

Російські загарбники атакували Одеську область балістичними ракетами, внаслідок чого був зруйнований двоповерховий будинок. Загинуло четверо людей, серед яких підліток. Про це повідомив очільник Одеської ОВА Олег Кіпер.

«Внаслідок атаки в Одеському районі сталося руйнування двоповерхової будівлі, де жили та працювали цивільні. Під завалами опинилися люди», – йдеться в повідомленні.

За даними очільника ОВА, рятувальники ДСНС врятували четверо людей, ще троє людей, на жаль, під уламками будівлі загинули. Серед загиблих 43-річна жінка, 22-річний хлопець та 16-річна дівчина. Ще одна жінка від отриманих травм померла в лікарні.

Також 10 людей отримали поранення та травми, девʼятеро постраждалих ушпиталено. Четверо людей у важкому стані. Десятьом людям була надана психологічна допомога на місці.

Згодом в Офісі Генпрокурора повідомили, 10 жовтня близько 22:35 збройні сили рф завдали ракетний удар по цивільній інфраструктурі Одеського району. Попередньо балістичною ракетою «Іскандер-М».

Зруйновано двоповерхову будівлю, де проживали працівники приватного підприємства, та виробничі приміщення.

Розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 2 ст. 438 КК України).

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *