ОСТАННІ НОВИНИ

Найстаріша газета Львова відкрила замовлення на передплату

Олег Дерев'янко

|

Відомий львівський журналіст-криміналіст, редактор газети «Ратуша», який з перших днів вторгнення приєднався до лав ЗСУ Львівської 103 бригади ТрО, Микола Савельєв (Волоцюга) закликає львів’ян передплатити «Ратушу», – найстарішу газету міста.

«Що вже тут казати, посполиті, гасло: “Свій до свого по своє!” знову набуває неймовірної актуальності. Як, загалом, кожного разу, коли приходить передплата на друковані видання», – написав Савельєв.

У своєму зверненні він підкреслив, що кожного року скептики передрікають занепад друкованих видань, але завдяки відданим читачам газета «Ратуша» продовжує своє існування.

«Ви допоможете і порятуєте нас, газету “Ратуша”, а ми, коли вам стане сутужно (бо ви ж не вірите, що “Хуже не будет!”, правда?) – вас», – зазначив головний редактор.

Савельєв додав, що жителі Львова та області мають можливість оформити передплату як у поштових відділеннях, так і онлайн.

Передплатний індекс в обласному передплатному каталозі – 22188. Передплата здійснюється до 15 грудня 2024 року лише для мешканців Львова та Львівської області. Можна передплатити газету онлайн за посиланням.

Вартість річної передплати – 780 гривень (послуги пошти – 20 грн). На місяць – 65 гривень (послуги пошти – 20 грн).

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *