ОСТАННІ НОВИНИ

У мережі оприлюднили дані користувачів «ухилянтської» Viber-групи

Олег Дерев'янко

|

У мережі з’явилася інформація про злам Viber-чату «Шоферська солідарність», де користувачі ділилися даними про місця вручення повісток. Про це йдеться у дописі Facebook-групи Старий Самбір.

«Наша група хакерів довго працювала над визначенням осіб, які чинять перешкоди мобілізації, в такий спосіб, працюючи на користь ворога», – йдеться у повідомленні.

Люди, які називають себе хакерами, стверджують, що отримали доступ до телефонних номерів 8000 учасників групи, IP-адрес, геолокаційних координат та контактів інших користувачів, які взаємодіяли з «ухилянтами».

«Поки чиїсь батьки та сини вже третій рік не мають відпочинку на фронті, стримуючи ворога, ухилянти і їхні спідниці відсліковують в групах такого типу місцезнаходження співробітників ТЦК та живуть собі спокійно, об’їжджаючи “перешкоду”. І їм не соромно за ухилянтство від обов’язку перед державою, родиною та сім’єю, бо вони вважають, що їх для війни не народжували і, що вони не л**и, які мають воювати», – зазначили хакери.

Вони також додали, що дані про користувачів чату передадуть до Територіального центру комплектування та соціальної підтримки

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook. 

Фото: ілюстративне

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *