ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові двоє чоловіків отримали довічне за вбивство літнього подружжя

Олег Дерев'янко

|

Суд залишив без змін вирок двом чоловікам, які у 2020 році жорстоко вбили літнє подружжя у Львові. Про це Львівському порталу повідомили у відділі інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

Прокурори в суді довели, що у 2020 році у Львові, обвинувачені заволоділи майном подружжя пенсіонерів та реалізували план вбивства.

Для цього вони організували зустріч з потерпілими нібито під приводом огляду у них житла для подальшої оренди. Бувши в помешканні, нападник завдав власникам численні удари ножем, від яких ті померли на місці.

У той час його спільник пильнував обстановку на вулиці.

Після чого обвинувачені привласнили цінні речі 67-річного чоловіка та 66-річної жінки, які були при них, а також ключі від іншої квартири, де потерпілі безпосередньо проживали. Згодом вони проникли туди і викрали звідти майно на суму понад 80 000 гривень.

Сторона захисту оскаржувала вирок, просила скасувати його і скерувати справу на новий розгляд.

Проте апеляційний суд залишив без змін вирок двом чоловікам, яких визнали винними в умисному вбивстві двох осіб та розбої (п.п. 1, 6, 12 ч. 2 ст. 115, ч. 4 ст. 187 КК України).

Їм призначили покарання у виді довічного позбавлення волі.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook. 

Фото: ілюстративне

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *