ОСТАННІ НОВИНИ

Карма у Полтаві задавав провокативні запитання жінкам і застосував силу проти начальника ТЦК?

Андрій Котенський

|

До інциденту із відомим Львівським блогером Ніколамом Кармою дійсно причетний керівник районного ТЦК Олександр Логвиненко, який зробив зауваження, на провакативні запитання блогера до полтавських жінок. Після цього львівський блогер Ніколас Карма зчинив конфлікт і застосував до начальника ТЦК заходи фізичного впливу. Про це повідомляє Суспільне. Полтава із посиланням на речника Полтавського обласного ТЦК та СП Романа Істоміна.

Як розповів Суспільному речник Полтавського обласного ТЦК, 5 жовтня начальник районного ТЦК Олександр Логвиненко проводив час у місті разом з родиною.

«Він помітив чоловіка, який підходив до жінок та задавав їм різні провокативні питання. У свою чергу, він також вирішив підійти та задати два простих питання – ставлення до ЗСУ та до військової служби. При цьому він повідомив, що є офіцером ЗСУ. На відео це все є. Потім він відійшов. Ніякого конфлікту з боку офіцера не було. Але блогер підбіг до нього зі спини, вхопив за плече та почав конфліктувати відверто, застосовуючи при цьому заходи фізичного впливу», – повідомив Роман Істомін.

За його словами на відео помітно, що у представника ТЦК не було пістолета, а предмет, який схожий на нього, був у іншого громадянина, який з’явився в кадрі лише після  застосування сили до офіцера ЗСУ.

«Правоохоронці вже перевірили цей предмет – це не був бойовий пістолет і загрози життю та здров’ю блогеру не було взагалі», – додав Роман Істомін.

Як повідомляв Львівський портал, Ніколасу Кармі погрожували зброєю у Полтаві. До інциденту могли бути причетні працівники ТЦК. Місцеві впізнали в одному із чоловіків, керівника Полтавського районного ТЦК Олександра Логвиненка.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *