ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині зіткнулися два легковика: загинув 70-річний чоловік

Наталія Жолинська

|

У п’ятницю, 4 жовтня, у селі Струтин, що на Львівщині, зіткнулись легковики ВАЗ та Mitsubishi. В результаті ДТП загинув 70-річний водій ВАЗ, а його 72-річну пасажирку госпіталізували. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

Як попередньо встановили правоохоронці, на автодорозі «Тернопіль-Львів-Рава-Руська» у селі Струтин відбулося зіткнення автомобілів ВАЗ 2101, яким керував 70-річний мешканець Тернопільської області, та Mitsubishi L200 під керуванням 22-річного жителя одного з сіл Львівського району. 

Від отриманих через ДТП травм водій ВАЗ загинув на місці події, а його пасажирка, 72-річна мешканка Золочівського району, отримала тілесні ушкодження та була доставлена до лікарні. 

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 ККУ (Порушення правил безпеки дорожнього руху). Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі до восьми років тюрми з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. 

Правоохоронці встановлюють обставини події. 

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *