ОСТАННІ НОВИНИ

Рішення про запровадження моделі економічного бронювання прийняте, – нардеп

Наталія Жолинська

|

Заступник мінекономіки Віталій Кіндратів на засіданні фінансового комітету заявив, що рішення про запровадження моделі економічного бронювання прийняте. Про це повідомив народний депутат Ярослав Железняк.  

Однак, Віталій Кіндратів сказав, що для цього просять залишити щомісячну звітність ПДФО (податок на доходи фізичних осіб). Окрім цього, розглядають три моделі економічного бронювання та вже чекають на «рішення політичного керівництва».  

Нардеп Железняк додав, що планується перехід від критичності підприємства до критичності працівника. За його словами, начебто на рік, але з щомісячним підтвердженням зарплати. 

Раніше Львівський портал повідомляв, що у Верховній Раді зареєстрували законопроєкт, який передбачає концепцію економічного бронювання військовозобов’язаних від мобілізації. 

Окрім цього, нещодавно Мінекономіки розпочало напрацьовувати вже кілька моделей економічного бронювання, а запрацювати воно має у жовтні-листопаді.  

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *