ОСТАННІ НОВИНИ

Львів'ян запрошують відвідати найяскравіші події осені

Новини партнерів

|

Подаруйте собі й близьким незабутні емоції з концертами від Karabas.com, які відбудуться вже найближчим часом!

Дизель Шоу – 28 жовтня 2024, 17:00, Національний драматичний театр імені Марії Заньковецької

Найкраще гумористичне шоу України прямує до Львова з унікальною програмою, щоб подарувати заряд позитиву кожному, хто завітає на концерт!

Ви почуєте актуальні патріотичні історії, які надихають на Перемогу, зустрінете нових та давно улюблених героїв, і проведете драйвовий вечір у неймовірно крутій компанії!

Jerry Heil – 10 листопада 2024, 19:00, Malevich Concert Arena

Яскрава представниця нової хвилі української музики Jerry Heil пише та виконує музику, яка йде від душі – а її щирі композиції заворожують мільйони слухачів у всьому світі.

Спеціально для українських шанувальників співачка підготувала багато сюрпризів, тому не пропустіть свій шанс завітати на теплий концерт у рідному місті!

Команда «30 плюс» – 29 листопада 2024, 18:00, Довженко центр

Зустрічайте зірок «Ліги Сміху» з абсолютно новою програмою у Львові! Від їхніх виступів буде в захваті кожен, хто втомився від дорослого життя і всіх його атрибутів.

Тож пильнуйте – раптом ви впізнаєте серед персонажів когось зі своїх знайомих? Хай там що, хлопці запевняють: після 30 життя тільки починається, і саме гумор дає нам емоційну силу рухатися далі.

Хочеш бути в курсі всіх подій у твоєму місті? Підписуйся на @karabas.com_lviv!

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіш і новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *