ОСТАННІ НОВИНИ

Суд виніс вирок хулігану, який розтрощив кав’ярню в центрі Львова

Наталя Дуляба

|

Галицький районний суд Львова оштрафував на 25 500 грн мешканця Харківщини, який уночі 16 вересня розтрощив кав’ярню Black Honey на вул Галицькій. Відповідний вирок опублікували у Єдиному державному реєстрі судових рішень.

Засуджений є 28-річним уродженцем міста Вовчанськ Харківської області. Він є чинним військовослужбовцем, учасником бойових дій та раніше вже був судимий.

Слідство встановило, що цьогоріч він у ніч на 16 вересня виламав двері у кав’ярню Black Honey на вул. Галицькій, 20, що в самому центрі Львова, та, увірвавшись всередину, почав трощити все майно. При цьому чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Завдані збитки кафе оцінили у 350 тисяч грн.

Хулігана затримали патрульні, які прибули на місце вслід за приватною охоронною фірмою.

У вироку суду немає пояснення мотиву скоєного. Проте чоловік подав письмову заяву, у якій повністю визнав свою провину, а також дав дозвіл на розгляд справи у спрощеному порядку.

Галицький районний суд Львова визнав фігуранта винним у незаконному проникненні в приміщення та в хуліганстві (ч.1 ст.162 та ч.1 ст. 296 Кримінального кодексу України) і призначив йому покарання – 25 500 грн штрафу.

Вирок можна ще оскаржити протягом 30 днів.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *