ОСТАННІ НОВИНИ

Козицький очолив Палату регіонів Конгресу місцевих і регіональних влад

Олег Дерев'янко

|

У п’ятницю, 27 вересня, очільника Львівської ОВА, депутата Львівської обласної ради Максима Козицького обрали головою Палати регіонів Конгресу місцевих і регіональних влад при президентові України. Про це Львівському порталу повідомили у Львівській обласній раді.

«Дякую, шановні колеги! Для мене за честь працювати в колективі Конгресу місцевих та регіональних влад. Перед нами стоять спільні виклики, незважаючи на те, в якому регіоні України ми знаходимося», – зазначив Козицький.

Попередній голова Палати регіонів Віктор Микита склав свої повноваження у зв’язку з призначенням на посаду заступника керівника Офісу президента України.

Заступником голови Палати регіонів Конгресу місцевих і регіональних влад при президентові України обрали голову Харківської обласної ради, президента УАРОР Тетяну Єгоровову-Луценко.

Довідка

Конгрес місцевих та регіональних влад є консультативно-дорадчим органом, утвореним указом Президента України від 25 лютого 2021 року № 73/2021.

Головою Конгресу є президент України, який здійснює загальне керівництво його діяльністю, визначає порядок роботи та головує на засіданнях Конгресу.

Відповідно до положення, до складу Конгресу входять його члени. Організаційно у складі Конгресу діють Президія, Палата місцевих влад та Палата регіонів.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Львівська облрада

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *