ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові облаштували закритий майданчик для відходів

Олег Дерев'янко

|

ЛКП «Львівспецкомунтранс» модернізувало контейнерний майданчик на вул. Виговського, 37 у Львові, зробивши його закритого типу. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі мерії.

За словами директора ЛКП «ТФ «Львівспецкомунтранс» Тараса Стефанишина, на старому майданчику фіксували часте перенакопичення відходів через несанкціоноване викидання сміття мешканцями приватного сектору.

«Наше підприємство обслуговує контейнерні майданчики у Залізничному районі, зокрема на вул. Виговського, 37. Старий майданчик за цією адресою був відкритого типу. Відтак туди приносити відходи міг будь-хто. Тому там були дуже часті випадки перенакопичення через несанкціоноване викидання відходів, зокрема, із приватного сектору – від мешканців, які не мають угоди з нашим підприємством», – зазначив Стефанишин.

Він додав, що цього місяця там встановили огорожу і зробили цей майданчик закритим. Тепер туди викинути відходи можуть лише наші споживачі-мешканці ОСББ.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *