ОСТАННІ НОВИНИ

На вулиці Володимира Великого синхронізували світлофори

Маркіян Рой

|

У Львові запустили режим координованого керування світлофорами «зелена хвиля» на ще одній ділянці вул. Володимира Великого – від ресторану «McDonald’s» до готелю «Гетьман». Про це Львівському порталу в пресслужбі Львівської міської ради.

Йдеться про синхронізацію 3 світлофорних об’єктів, що розташовані на вул. Володимира Великого – вул. Караффи-Корбут; вул. Володимира Великого, 34; вул. Володимира Великого – вул. Симоненка – вул. Куровця. Координація працює у напрямі вул. Кульпарківської. Водіям рекомендується дотримуватися швидкісного режиму 45-50 км/год.

У ЛКП «Львівавтодор» зазначають, що за умови дотримання зазначеної швидкості, цей відрізок можна буде проїжджати без зупинок у міжпіковий період. Та пояснили, що на ефективність роботи цієї «зеленої хвилі» впливає завантаженість кільця вул. Володимира Великого – вул. Кульпарківська – вул. Виговського. Відповідно, у пікові години, коли вул. Володимира Великого перенасичена транспортом, говорити про проїзд цих світлофорних об’єктів без зупинок недоцільно.

Нагадаємо, режим світлофорного регулювання «зелена хвиля» працює також на просп. Чорновола, на двох ділянках вул. Городоцької, на вул.Липинського, на виїзді зі Львова у напрямі с.Малехів, на вул.Кульпарківській.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *