ОСТАННІ НОВИНИ

ППО збила над Україною 61 «Шахед» та одну ракету

Наталія Жолинська

|

У ніч на п’ятницю, 20 вересня, війська РФ атакували українські населені пункти трьома ракетами невстановленого типу, однією авіаракетою Х-59 та 70 безпілотниками. Про це повідомили у Повітряних Силах. 

Зокрема, окупанти атакували Донеччину трьома ракетами невстановленого типу, Дніпропетровщину – керованою авіаційною ракетою Х-59 із повітряного простору ТОТ Запорізької області, а також 70 ударними БпЛА типу «Shahed» із районних пусків Приморсько-Ахтарська, Курська, Єйська (РФ). 

В результаті протиповітряного бою у Дніпропетровській, Київській, Вінницькій, Черкаській, Кіровоградській, Сумській, Полтавській, Івано-Франківській, Львівській, Хмельницькій, Миколаївській, Одеській та Херсонській областях збито 61 ударний БпЛА та одну керовану авіаційну ракету Х-59.

В результаті активної протидії Сил оборони дев’ять ворожих безпілотників локаційно втрачено у кількох регіонах України (інформація про постраждалих чи руйнування не надходила).

До відбиття повітряного нападу противника залучались авіація, зенітні ракетні війська, мобільні вогневі групи та підрозділи РЕБ Сил оборони України. 

Як уже повідомляв Львівський портал, в ніч на 20 вересня на Львівщині спрацювали сирени повітряної загрози через атаку російських дронів. Об’єкт залетів із півночі і востаннє його фіксували на підльоті до Брюхович. Ворожу ціль знищила ППО ПвК «Захід».

У той же час уламки дрона пошкодили три автомобілі, а в будинках, що були поруч повилітали шибки.

Згодом рятувальники опублікували кадри із місця падіння російського дрона на Львівщині.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *