ОСТАННІ НОВИНИ

Зеленський провів Ставку: обговорювали центри боєпідготовки та захист критичної інфраструктури

Наталія Жолинська

|

Президент України Володимир Зеленський провів Ставку, де заслухав зведення щодо обстановки на фронті, обговорив захист критичної інфраструктури, порушив питання щодо центрів боєпідготовки, а також щодо експортних обмежень на БпЛА. Про це повідомив глава держави.

Відтак, Володимир Зеленський заслухав зведення щодо обстановки на фронті, а також детальні доповіді обох українських розвідок (СЗР та ГУР) щодо намірів російських окупантів і ситуації в їхніх лавах.

«Розвідники відзначили помітне погіршення дисципліни в російських підрозділах», – зазначив він.

Друге, що обговорив глава держави, це поточний стан готовності інженерного захисту на об’єктах критичної інфраструктури та календар завершення робіт.

Також Зеленський доручив Генштабу надати перелік заходів для покращення роботи центрів боєпідготовки.

«Питання номер три – центри бойової підготовки. Заслухав доповідь головного інспектора МО Ігоря Воронченка. Дав доручення Генштабу надати перелік заходів для покращення роботи центрів. Держава зобов’язана гарантувати якісну підготовку тим, хто її захищає», – додав президент.

На кінець Володимир Зеленський обговорив питання стосовно безпілотників. За його словами, деякі найбільші держави-експортери компонентів для дронів запроваджують експортні обмеження.

«Ми знаємо, як зробити, щоб ці обмеження не стали для нас критичними», – наголосив Зеленський. 

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *