ОСТАННІ НОВИНИ

Через повені у Польщі і Чехії не їздять поїзди

Наталя Дуляба

|

Через повені, які охопили Польщу та Чехію, довелося скасувати низку залізничних рейсів. Пасажири потягів з Праги до Чопа і до Перемишля вже не встигнуть на пересадку до України. Про це Львівському порталу повідомили в «Укрзалізниці».

Станом на неділю, 15 вересня, обидва поїзди з Праги до Чопа і до Перемишля досі перебувають на території Чехії. Шансів встигнути на свої стиковочні українські рейси у пасажирів вже немає.

Водночас в «Укрзалізниці» наголошують, що тримають зв’язок із перевізниками обох країн і готові допомогти з гнучкою організацією пересадки для українських пасажирів.

«Ми готові прийняти пасажирів із квитками на сьогоднішні поїзди [15 вересня] на будь-який наш рейс аналогічного напрямку протягом найближчої доби на будь-які вільні місця без обміну квитків», – йдеться в повідомленні.

Тим часом пасажирам з України, які прямують на свою стиковку у празькому напрямку, радять зв’язатися з чеським або польським оператором залізниці і уточнити розклад наступних рейсів. Є висока ймовірність того, що пасажирам варто запланувати ночівлю у місті, де буде пересадка.

Нагадаємо, сильні дощі цими днями спричинили повені в Румунії, Польщі, Чехії та Австрії. З деяких районів евакуйовують людей, скасовують всі заходи, перекривають дороги. Наразі відомо про чотирьох загиблих у Румунії та одного – в Польщі.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

*На фото – затоплене чеське місто Опава, idnes

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *