ОСТАННІ НОВИНИ

На вулицях Львова з’явились «Виклики», присвячені сильній молоді України

Наталія Жолинська

|

На львівських вулицях у межах «Молодвіжу» з’явились надписи «Виклики», які є частинами артперформансу, присвяченого сильній молоді України. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міськради.

Слова «Виклик» зʼявились на вході до закладів харчування, генераторах, поруч з навчальними закладами Львова.

Їх розмістили у межах «Молодвіжу» – щорічного всеукраїнського заходу для молоді. Тематикою «Молодвіжу» цього року є Виклики, з якими зіштовхується молода генерація України.  

Відтак меседж, який було закладено в перформанс – «Виклики оточують нас усюди: вони прямо у нас під ногами, щодня». 

«Те, що є буденністю для молоді усього світу, стає викликом для українців. Навчатись, попри відключення світла та повітряні тривоги, шукати роботу, проводити час із друзями, відвідувати культурні заходи, чи просто – жити життя», – ділиться головий координатор заходу Тарас Чура. 

Довідка.  

«Молодвіж» – всеукраїнський захід для молоді, який піднімає дискусії у сфері молодіжної політики та суспільних змін і створює актуальний вектор руху на рік для молодих людей.  

Цьогоріч він відбудеться у суботу, 7 вересня, у Львові. Вхід для відвідувачів – незмінно, безкоштовний. Реєстрація відбувається у чат-боті.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *