ОСТАННІ НОВИНИ

Окупанти за добу обстріляли Донеччину понад 2 тисячі разів. Є загиблі та поранені 

Наталія Жолинська

|

У середу за добу, 28 серпня, на Донеччині російські війська здійснили 2195 обстрілів по лінії фронту та житловому секторі. В результаті атак п’ятеро місцевих мешканців загинули, серед яких неповнолітній хлопець, та ще шестеро отримали поранення. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Донецької області. 

Минулої доби війська РФ атакували 12 населених пунктів Донецької області: міста Курахове, Костянтинівка, Мирноград, Торецьк, Часів Яр, селище Щербинівка, села Гнатівка, Ізмайлівка, Іллінівка, Лісівка, Никонорівка, Стара Миколаївка. 

В результаті обстрілів руйнувань зазнали 70 цивільних об’єктів – 36 житлових будинків, магазин, нежитлові приміщення, автомобілі. 

Зокрема, на Ізмайлівку окупанти скинули авіабомбу «КАБ» з модулем УМПК, якою зруйнували приватний будинок. Загинули четверо людей, серед них – 17-річний хлопець, тіла родини деблоковано з-під завалів. 

Лісівку російські війська накрили з артилерії – вбили цивільну особу. 

У Часовому Яру внаслідок удару дрону поранено двох мирних мешканців, пошкоджено приватну оселю. 

Костянтинівку ворог обстріляв з артилерії, травмовано людину, пошкоджено три багатоквартирних будинки, магазин, два авто. 

Є поранений у Щербинівці, руйнувань зазнали дві приватних оселі. 

У Никонорівці в результаті артобстрілу поранення отримали двоє цивільних осіб, пошкоджено три приватних будинки. 

По Мирнограду росіяни вдарили авіабомбою «ФАБ 500» з модулем УМПК – зазнали руйнувань 20 приватних будинків і нежитлові приміщення. 

Правоохоронці відкрили кримінальні провадження за ст. 438 ККУ (порушення законів та звичаїв війни).  

Раніше Львівський портал повідомляв, що на Донеччині 28 серпня в результаті ворожого удару авіабомбою загинула ціла родина.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *