ОСТАННІ НОВИНИ

Атака 27 серпня: росіяни вбили в Україні чотирьох людей і 16 поранили

Наталя Дуляба

|

У ніч на 27 серпня російські окупанти здійснили ракетно-дронову атаку по Україні, внаслідок якої загинули четверо людей, ще 16 дістали поранення. Про це повідомив президент Володимир Зеленський.

В усіх областях, які опинились під ударом, триває рятувальна операція на місцях влучань і падінь уламків, тут розбирають завали. До роботи залучили всі служби.

«Обов’язково відповімо Росії на цей та всі інші удари. Не можна безкарно скоювати злочини проти людяності», – сказав Володимир Зеленський.

За даними Повітряних Сил, у ніч на 27 серпня рашисти атакували Україну 81 дроном і 10 ракетами. Знищити вдалося 60 безпілотників і 5 ракет. Не збила ППО три «Кинджали», балістичну «Іскандер-М» і крилату «Іскандер-К».

Як відомо, значні руйнування і жертви внаслідок російських атак є у Кривому Розі та в Запоріжжі.

Нагадаємо, на Львівщині теж двічі оголошували повітряну тривогу. Першу – о 03:17 через зліт трьох російських МіГів, всі вони запустили аеробалістичні «Кинджали», які летіли на захід України.

Друга тривога почалась о 05:05, адже в повітряний простір України зайшли крилаті ракети, запущені, зокрема з бомбардувальників Ту-95МС. Як відомо, на Львівщину вони не долетіли.

Голова Львівської ОВА Максим Козицький згодом заявив, що обидві тривоги завершились «без наслідків».

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *