ОСТАННІ НОВИНИ

26 серпня росіяни вбили сімох мирних жителів та ще майже 50 поранили

Андрій Котенський

|

Внаслідок ракетної атаки на Україну, що відбулася вранці 26 серпня, рашисти  вбили 7 осіб, ще майже 50 постраждали. Про це повідомили у ДСНС України.

Рятувальниками уже завершено роботи на всіх локаціях після вранішнього масованого ворожого удару. Зокрема, розбір аварійних будівельних конструкцій пошкодженого п’ятиповерхового житлового будинку у Луцьку.

«Загалом, внаслідок атаки по Україні загинуло 7 людей (з яких 2 померли у лікарні) та 47 постраждало, у тому числі 4 дітей 2014, 2017 та 2024 року народження», – йдеться у повідомленні.

ДСНСники також ліквідували 22 пожежі та врятовали 2 особи. Всього до ліквідації наслідків обстрілів було залучено близько 740 рятувальників та 176 од. техніки.

Нагадаємо, вранці 26 серпня російські окупанти почали комбіновану масовану атаку по Україні за допомогою дронів та ракет різного типу. Під прицілом знову опинилась енергетична система у 15 областях.

В Україні вже ввели екстрені знеструмлення, а профільний міністр, коментуючи наслідки масованих обстрілів, заявив, що ситуація є складною.

На Львівщині ворожі удари прийшлися по енергетичних об’єктах. Через це виникли перебої зі світлом, а у Львові – ще й з водопостачанням.

Повітряна тривога на Львівщині загалом тривала п’ять годин поспіль.

ППО збила 201 із 236 повітряних цілей. Це стало наймасовванішим комбінованим ударом по критичній інфраструктурі України.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова  підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *