ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові судитимуть 28-річного продавця наркотиків

Олег Дерев'янко

|

У Львові судитимуть 28-річного наркозбувача, у якого правоохоронці вилучили майже п’ять кілограмів психотропів та наркотиків. Про це Львівському порталу повідомили у поліції Львівської області.

Як встановили правоохоронці, 28-річний львів’янин через Інтернет купував психотропи та наркотики й реалізовував їх методом «закладок», а також «з рук в руки» наркозалежним мешканцям Львівської області.

Під час санкціонованого обшуку в автомобілі, яким пересувався зловмисник, правоохоронці виявили та вилучили майже чотири кілограми психотропної речовини «PVP».

Також під час обшуку за місцем проживання виявили та вилучили майже кілограм заборонених речовин: «PVP», «амфетамін», таблетки «MDMA» та наркотичний засіб «канабіс», а також електронні ваги, засоби фасування та інші речові докази причетності обвинуваченого до протиправної діяльності.

Усе вилучене скеровано на експертне дослідження. Вартість вилучених психотропних засобів та наркотичних речовин за цінами «чорного» ринку становить понад два мільйони гривень.

За даними Львівської обласної прокуратури, у автівці та за місцем проживання виявили та вилучили майже 3,3 кг PVP, близько 300 грамів канабісу, майже 80 грамів амфетаміну та понад 55 грамів метамфетаміну, а також 268 таблеток МДМА

Досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за ч. 3 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) ККУ, завершене. Обвинувальний акт скерований на розгляд суду.

Львів’янину загрожує до 12 років тюрми з конфіскацією майна.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *