ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині затримали підозрювану у вбивстві співмешканця жінку

Маркіян Рой

|

На Львівщині  затримали 50-річну жінку, яку підозрюють у вбивстві співмешканця. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

За даними правоохоронців, 21 серпня близько першої години ночі між 50-річною мешканкою одного з сіл району та її співмешканцем-однолітком виник конфлікт, під час якого жінка завдала чоловікові численних ударів молотком по голові, спричинивши смертельні травми.

Переконавшись, що співмешканець помер, аби уникнути відповідальності за скоєне, підозрювана спробувала приховати сліди злочину – винесла тіло з будинку, кинула його у рів, прибрала місце події та заховала знаряддя вбивства (молоток).

Проте, тіло загиблого виявили сусіди, які й повідомили про це у поліцію.

Слідчі повідомили їй про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *