ОСТАННІ НОВИНИ

На проспекті Чорновола розпочали ремонт дороги

Олег Дерев'янко

|

З 21 до 23 серпня у Львові на проспекті Чорновола, від вул. Під Дубом до вул. Городоцької, проводитимуть ремонт дорожнього покриття великими картами без перекриття руху. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі мерії.

Ремонт проводитимуть на аварійних ділянках проспекту на обох смугах. Проте у Галицькій районній адміністрації зауважують, що на об’єкті працюватиме великогабаритна техніка, тож під час руху транспорту можуть виникати певні незручності.

«Сподіваємося на розуміння водіїв та просимо, за можливості, обирати альтернативний маршрут», – зазначили у райадміністрації.

Також через інтенсивний рух транспорту на окремих ділянках просп. Чорновола є руйнування асфальтобетонного покриття. Якщо вибоїни не ліквідувати, то це призведе до більш негативних наслідків, зокрема і до здорожчання ремонтних робіт згодом.

Загальна площа ремонту складає 850 квадратних метрів.

Нагадаємо, 19 серпня на проспекті Чорновола розпочали ремонт близько 100 метрів аварійного тротуару, на відрізку від будинку №103 до вул. Варшавської.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: ілюстративне

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *