ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові синоптики прогнозують грозу та сильний дощ

Маркіян Рой

|

Львівський регіональний центр з гідрометеорології повідомив, що по місту 21 серпня вночі та вранці очікується туман, видимістю 200 – 500 м. У другій половині дня прогнозують грозу, значний дощ, шквал 17 – 22 м/с, град. Про це Львівському порталу повідомили  пресслужбі Львівської міської ради.

За даними Львівського гідрометцентру, 21 серпня короткочасні дощі прогнозуються в другій половині дня, місцями значні. Грози, подекуди град. Вночі та вранці туман. Температура вночі 15 – 20°, вдень 29 – 34° тепла.

Так, водіїв просять обирати помірну швидкість та дотримуватись безпечної дистанції між транспортними засобами, вмикати фари, пішоходів – переходити дорогу лише у спеціально призначених для цього місцях, а також користуватися світловідбивачами (стрічки, наклейки, жилет тощо), щоб водії могли вчасно побачити на дорозі.

Під час негоди варто оминати великі дерева, електричні лінії, антени, рекламні щити та інші масивні конструкції, адже внаслідок негоди вони можуть пошкодитись і, таким чином, травмувати тих, хто буде поруч. Вдома слід вимкнути з мережі усі електричні прилади, адже вони притягують блискавки.

У разі виникнення будь-яких непередбачуваних ситуацій, прохання повідомляти на «Гарячу лінію» міста за номером 15-80.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *