ОСТАННІ НОВИНИ

На пл. Ринок облаштовують безбар’єрність на перехрестях з Краківською і Друкарською

Олег Дерев'янко

|

У Львові на площі Ринок триває облаштування доріжок доступності, зокрема на перехрестях з вулицями Краківською та Друкарською, що забезпечить безбар’єрність для маломобільних людей. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі мерії.

За даними Галицької райадміністрації, загалом вже постелено 759 квадратних метрів бруківки перед входом до Ратуші та ЦНАПу. Зараз тривають роботи з північної сторони Ратуші. Тут роботи профінансували підприємці, які мають заклади з цієї сторони.

Відтак тут вже постелено 320 квадратних метрів відшліфованої бруківки. Залишається ще зробити 140 квадратних метрів на перехрестях пл. Ринок – вул. Краківська та пл. Ринок – вул. Друкарська. Ці роботи планують завершити до 5 вересня.

Після завершення робіт на перехрестях, три сторони площі Ринок стануть повністю доступними і безбар’єрними для маломобільних людей.

У мерії нагадали, що облаштування доріжок доступності на пл. Ринок відбувається відповідно до схеми, розробленої управлінням архітектури Львівської міської ради. Після проведення усіх робіт доріжки будуть розташовані без розривів по усій площі включно з переходами через трамвайні колії та безбар’єрним входом у міську Ратушу. На їх облаштування залучають позабюджетні кошти.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: ілюстративне

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *