ОСТАННІ НОВИНИ

Директора Львівської обласної психлікарні переобрали на новий термін

Олег Дерев'янко

|

У вівторок, 20 серпня, конкурсна комісія переобрала чинного генерального директора Львівської обласної клінічної психіатричної лікарні Богдана Чечотку на новий п’ятирічний термін. Про це Львівському порталу повідомили у Львівській обласній раді.

Він представив програму розвитку Львівської обласної психлікарні та окреслив основні завдання, які ставить перед собою та своїм колективом у короткостроковій та довгостроковій перспективі.

«Серед важливих розвиткових ініціатив – відкриття низки нових послуг та відділень: центру лікування епілепсії, амбулаторного центру психічного здоров’я, простору гідності ветерана, центру лікування посттравматичного стресового розладу, центру кетамінової терапії, центру лікування анорексії, центру лікування хвороби Альцгеймера», – розповів Богдан Чечотка.

У пріоритеті також – покращення та вдосконалення матеріально-технічної бази, формування професійної конкурентоспроможної стресостійкої команди, розвиток міжнародної співпраці тощо.

За підсумками обговорення та співбесіди конкурсна комісія конкурсна комісія вирішила переобрати чинного директора на новий п’ятирічний термін.

«Завдань у головного лікаря багато: від необхідного покращення стану приміщень, що передбачає у багатьох випадках фахову реставрацію – до закупівлі сучасного обладнання, запровадження найсучасніших практик лікування та реабілітації, а також підтримання постійного якісного розвитку львівської психіатричної школи», – зазначив в. о. голови обласної ради, голова конкурсної комісії Юрій Холод.

Питання про призначення Богдана Чечотки на посаду гендиректора Львівської обласної психлікарні винесуть на розгляд Львівської обласної ради.

Нагадаємо, що 31 липня управління майном спільної власності Львівської облради оголосило конкурс на посаду генерального директора цього медзакладу.

Згідно зі штатним розписом станом на квітень 2024 року зарплата гендиректора психлікарні становить трохи понад 20 тисяч грн (посадовий оклад – 15 427 грн і 4628 грн – вислуга і стаж).

Довідка

Богдан Чечотка у 1994 році закінчив Івано-Франківську державну медичну академію (спеціальність – лікувальна справа), у 2018 році – Львівський регіональний інститут державного управління національної академії при Президентові України (магістр державного управління).

Чечотка упродовж 1997 – 2014 років працював лікарем-хірургом, заступником головного лікаря з медичної частини і головним лікарем Миколаївської КЦРЛ. З 2014 до 2016 року очолював департамент охорони здоров’я Львівської ОДА. А з 2018 року і дотепер – керівник Львівської обласної клінічної психіатричної лікарні.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: ЛОР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *