ОСТАННІ НОВИНИ

У трьох областях України через російські обстріли постраждали та загинули майже 30 цивільних 

Наталія Жолинська

|

У четвер, 15 серпня у Харківській, Донецькій та Херсонській областях у результаті російської агресії постраждали 22 та загинуло шестеро цивільних. Про це повідомили Львівському порталу повідомили в обласних військових адміністраціях.

На Харківщині у селі Золочів внаслідок обстрілу всього постраждало шестеро цивільних, серед яких одна дитина. Пошкоджено заклад дошкільної освіти, Золочівський будинок культури, три магазини, 30 приватних будинків, будівлі Центру надання адміністративних послуг та приватне підприємство. 

У Куп’янському районі у селі Приколотне внаслідок обстрілу горіли меблі та конструктивні елементи, дах складської будівлі. Постраждали шестеро людей. Загинули 45-річний та 58-річний чоловіки. Також КАБами росіяни пошкодили будівлю Приколотнянської школи. 

На Донеччині за минулу добу росіяни вбили трьох місцевих жителів: двох у Верхньокам’янському та одного у Миколаївці. Ще п’ятеро людей отримали поранення. 

У четвер, 15 серпня на Херсонщині через російську агресію одна людина загинула, ще п’ятеро дістали поранення, серед яких одна дитина.  

У Херсонській області окупанти поцілили в об’єкти критичної та транспортної інфраструктури, гуманітарний штаб, приватне підприємство, житлові квартали населених пунктів області, зокрема десять приватних будинків. Також росіяни пошкодили газопровід, господарську споруду, гараж та приватні автомобілі. 

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *