ОСТАННІ НОВИНИ

Львівщина прощається з трьома захисниками

Наталя Дуляба

|

У п’ятницю, 16 серпня, Львівщина проводжає в останню путь трьох військових, які загинули на війні з російськими окупантами. Про це Львівському порталу повідомили у Львівській ОВА.

Володимир Малий

Родом із села Кавсько Стрийської громади. Після закінчення місцевої школи навчався у Львівському коледжі зв’язку. Із початком повномасштабного вторгнення добровольцем вступив до лав ЗСУ.

Був солдатом, старшим водієм-електриком мінометного взводу Стрийського батальйону тероборони. Помер 11 серпня через зупинку серця у зоні бойових дій у віці 36 років.

Андрій Сітка

Мешканець села Лугове Золочівського району. Був навідником І механізованого відділення І механізованого взводу 3 механізованої роти І механізованого батальйону військової частини А4447.

Загинув 16 червня 2023 року під час наступальних дій поблизу населеного пункту Нова Токмачка Запорізької області та дотепер вважався зниклим безвісти. Йому було 37 років.

Ігор Лазарев

Житель Самбора. Молодший сержант, командир 3 стрілецького відділення 2 стрілецького взводу 3 стрілецької роти військової частини А7371. Загинув 11 серпня від отриманих поранень. Військовому було 59 років.

Вічна пам’ять полеглим захисникам!

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *