ОСТАННІ НОВИНИ

Окупанти обстріляли Харківщину: є жертви

Олег Дерев'янко

|

З 9 по 10 серпня російські війська здійснювали удари по селах Харківської області, унаслідок чого загинули троє цивільних, ще один – поранений. Про це Львівському порталу повідомили в Офісі Генпрокурора.

За даними слідства, 9 серпня, близько о 23:00 війська рф здійснили обстріл с. Золочів Богодухівського району. Пошкоджено щонайменше сім житлових будинків, господарчі будівлі, лікарню. За попередніми даними, російські військові завдали удари по селу з РСЗВ «Ураган».

10 серпня, орієнтовно о 02:50 окупанти били по с. Івашки Богодухівського району. Поранення отримав 32-річний чоловік, а у населеному пункті пошкоджено приватні домоволодіння та авто.

Вночі під ворожими ударами була й Ізюмщина. У с. Гороховатка Ізюмського району зазнали пошкоджень дитячий садок та житлові будинки.

Приблизно о 03:30 рашисти вдарили по с. Першотравневе Борівської СТГ. Внаслідок атаки зруйновано житловий будинок, в якому перебували люди. З-під завалів рятувальники дістали тіла двох загиблих – 24-річного чоловіка та 80-річної жінки. Також 58-річний чоловік, який отримав поранення, помер у лікарні.

Розпочато досудові розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1, ч. 2 ст. 438 КК України).

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *