ОСТАННІ НОВИНИ

Фонд «Сталеві Крила» та легенди хеві-металу Judas Priest розпочали масштабний збір для України

Андрій Котенський

|

Легенди металу Judas Priest, відомі своєю підтримкою України, запустили масштабний збір разом із Міжнародним благодійним фондом «Сталеві Крила», для закупівлі медичного обладнання українським лікарням. І кожен, хто задонейтив, мав змогу отримати ексклюзивний медіатр від вокаліста Judas Priest Роба Гелфорда. Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу.

Другим етапом збору стане розіграш культових для метал-гедів артефактів від Judas Priest та Доро Пеш, вокалістки хеві-метал гуртів Warlock та DORO. Проміжні призи, а саме: підписаний усіма учасниками Judas Priest вініл, браслети Доро Пеш та підписані особисті речі учасників Warlock, оголошуватимуться що два тижні у п’ятницю на сторінках «Сталевих Крил» у Facebook та Instagram.

Фінал збору відбудеться 24 серпня, у День Незалежності України. Розігруватиметься головний лот за донат від 400 гривень – окуляри Роба Гелфорда. А 10 учасників, які зроблять найбільші донейти, гарантовано отримають сувенір від Роба Гелфорда чи Доро Пеш.

Долучитись до збору на території України можна за посиланнями: monobank.ua.

Довідка

Міжнародний Благодійний Фонд «Сталеві Крила» – благодійна організація, що спеціалізується на придбанні тактичної оптики, розвідувальних дронів, тактичного захисту та комп‘ютерної техніки для конкретних військових формувань.

Власником фонду є Владислав Стадник – волонтер з восьмирічним досвідом, айтівець та автор англомовного відеоблогу Metal Pilgrim.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *