ОСТАННІ НОВИНИ

Львів'янина засудили до трьох років позбавлення волі за ухилення від мобілізації

Маркіян Рой

|

36-річний львів’янин проведе у в’язниці три роки за ухилення від мобілізації. Чоловік відмовився отримувати повістку, згідно з якою мав з’явитися на відправку до місця служби. Про це Львівському порталу повідомили в пресслужбі прокуратури Львівщини.

Прокурори в суді довели, що оглядом військово-лікарської комісії обвинуваченого визнано придатним за станом здоров’я для проходження військової служби. Відтак, йому було вручено під розпис повістку про прибуття на визначений день для відправки у війська.

Проте, в подальшому чоловік без поважних на те причин не з’явився до територіального центру комплектування та соціальної підтримки для проходження служби у лавах Збройних сил України. Таким чином, військовозобов’язаний порушив вимоги чинного законодавства та ухилився від військового призову.

36-річного львів’янина визнано винним в ухиленні від призову на військову службу під час мобілізації (ст. 336 КК України).

Йому призначено покарання у вигляді 3 років позбавлення волі.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *