ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині викрили групу наркоторговців

Маркіян Рой

|

Правоохоронці викрили на Львівщині ділків, які продавали наркотичний засіб «метадон». Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Встановлено, що троє мешканців Львівського району віком 38, 40 та 41 рік організували постачання та розповсюдження у спосіб «з рук в руки» наркотичного засобу «метадон» на Львівщині. Їх щомісячний прибуток становив близько 300 тисяч гривень.

За даними Львівської обласної прокуратури, ділки спершу незаконно закупляли наркотичний засіб. В подальшому загортали у поліетиленові пакетики для продажу у роздріб. Замовлення від «клієнтів» на наркотичні засоби приймали по телефону.

Правоохоронці задокументували факти збуту наркотичних засобів, а також під час санкціонованих обшуків за місцями проживання та в автомобілях, якими користуються наркоділки, виявили та вилучили: пакунки із речовинами, ззовні схожими на «метадон» та «канабіс», чорнові записи, кошти, отримані від незаконної діяльності та інші речові докази.

Усе вилучене скеровано на дослідження у Львівський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України.

Зловмисникам повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України. За клопотанням прокурора підозрюваним обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави.

Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – позбавлення волі на строк до десяти років з конфіскацією майна.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *