ОСТАННІ НОВИНИ

Удар по Дніпру: кількість поранених зросла до 53, четверо з них – у важкому стані

Маркіян Рой

|

Кількість постраждалих унаслідок російського удару по місту Дніпро зросла до 53 людей. Четверо з них – у важкому стані. Про це повідомив начальник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

«У Дніпрі, за уточненою інформацією, вже 53 постраждалих. Четверо з них – у важкому стані», – написав Лисак.

Лисак додав, що протягом дня по району окупанти били дронами-камікадзе та артилерією. Під ударами були Нікополь, Покровська, Марганецька та Мирівська громади. Обійшлося без поранених.

Президент України Володимир Зеленський після обстрілу Дніпра наголосив, що російський терор можуть зупинити тільки дві речі – «сучасні системи ППО та далекобійність української зброї».

«Світ може захистити життя, і для цього потрібна рішучість лідерів. Рішучість, яка може і мусить зробити знов нормою убезпечення від терору», – сказав він.

Нагадаємо, вранці 3 липня російські війська атакували ракетами та дронами Дніпро. У місті пошкоджено АЗС, машини, торговий центр та іншу інфраструктуру. Загинули п’ятеро людей.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *