ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині оголосили штормове попередження

Андрій Котенський

|

У вівторок 2 липня на Львівщині прогнозують значний дощ, сильний вітер та можливий град. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

За прогнозом Львівського регіонального центру з гідрометеорології, по місту Львову вночі та вранці очікують значний дощ із поривами північно-західного вітру 15 –20 м/с, можливий град.

Через значні опади на окремих рiчках басейнiв Сяну та Днiстра (Львівська, Івано-Франківська обл.) очiкується пiдвищення рiвнiв води на 0,2 – 0,8 м над поточними вiдмiтками. В мiсцях проходження iнтенсивних дощiв можливе формування значного мiсцевого та схилового стоку.

За даними Sinoptik.ua значні опади також очікуються на вечір, 2 липня. Денна температура повітря впаде із 30 до 19 градусів тепла.

Варто додати, що похолодання і опади будуть нетривалими, бо до кінця тижня Львівщині знову прогнозують ясну погоду та літню спеку.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *