ОСТАННІ НОВИНИ

Росіяни шукають способи вклинитись в українську оборону, – Генштаб

Наталя Дуляба

|

Кількість бойових зіткнень по всій лінії фронту зросла до 66. Рашисти шукають, як би вклинитися в українську оборону та спробувати потіснити підрозділи ЗСУ із зайнятих рубежів. Про це йдеться у вечірньому зведенні Генштабу за 10 червня.

У другій половині дня російські окупанти продовжили тероризувати Харківщину авіаударами зі своєї території. Зокрема з району Бєлгорода (РФ) агресор завдав двох ударів 12 НАРами по Терновому. Впродовж дня ворог тричі безуспішно намагався атакувати поблизу Вовчанська та Глибокого.

На Куп’янському напрямку Сили оборони відбили вісім атак противника, два боєзіткнення ще тривають. В районі Степової Новоселівки російська авіація завдала два удари шістьма КАБами. Станом на цей час за попередніми даними втрати окупантів на цьому напрямку склали: 62 особи вбитими та пораненими, також знищено три танки, одну бойову броньовану машину та автомобіль.

На Лиманському напрямку всі дев’ять штурмових спроб противника успіху не мали. Українські воїни контролюють ситуацію.

На Сіверському напрямку ворог чотири рази атакував Сили оборони поблизу Спірного, Івано-Дар’ївки та Верхньокам’янки. Теж безуспішно, кажуть у Генштабі.

На Краматорському напрямку від початку доби російські війська п’ять разів намагалися потіснити наші підрозділи із займаних позицій. Три штурми поблизу Кліщіївки та Андріївки українські воїни відбили. Ще дві атаки тривають біля Нового та Іванівського.

На Покровському напрямку від початку доби противник 20 разів атакував українських захисників біля Євгенівки, Новоолександрівки, Новопокровського, Карлівки, Яснобродівки та Уманського. 17 штурмів успіху не мали, ще три ворожі атаки тривають.

На решті напрямків обстановка суттєвих змін не зазнала.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *