ОСТАННІ НОВИНИ

Павло Табаков та інші відомі артисти заспівають у Львові легендарні хіти при свічках

Наталя Дуляба

|

16 червня о 18:00 у Львівській національній філармонії відбудеться незабутній концерт, який об’єднає сяйво сотень свічок та улюблені мелодії найвідоміших композиторів світу. Про це Львівському порталу повідомили організатори.

Гості матимуть нагоду насолодитися хітами Пола Маккартні, Енніо Морріконе, Астора П’яццолли, Йоганна Штрауса, Джеймса Ласта, Мирослава Скорика, Карлоса Гарделя, Ендрю Ллойда Веббера та багатьох інших у виконанні відомого львівського ансамблю «Високий замок».

Львів’янам обіцяють теплу, незабутню атмофсеру, сповнену світла свічок. Вечір стане справжнім святом для поціновувачів музики та романтики, а всіх гостей частуватимуть ігристим вином та цукерками.

Солісти вечора – талановиті Павло Табаков та Ліліана Раврух, акомпануватиме арфістка Божена Іванишин.

«Не пропустіть можливість подарувати собі та близьким позитивні емоції в цей нелегкий час. Приходьте та пориньте у світ музичної магії, що розгорнеться у Львові у сяйві свічок», – зазначають організатори.

Квитки ще доступні у касі філармонії та онлайн за цим посиланням.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *