ОСТАННІ НОВИНИ

В ДТП на Стрийщині постраждали троє людей, серед них – дитина

Олег Дерев'янко

|

У неділю, 9 червня, на Стрийщині зіткнулись автомобілі Land Rover та Volkswagen Golf. Внаслідок аварії постраждали троє людей, серед яких 2-річна дівчинка. Про це Львівському порталу повідомили у поліції Львівської області.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 9 червня, близько о 14:30, на автодорозі Бібрка – Бурштин поблизу села Дем’янка-Наддністрянська Стрийського району.

Тут відбулося зіткнення автомобілів Land Rover, яким керував 39-річний іноземець, та Volkswagen Golf під керуванням 36-річного львів’янина.

Внаслідок зіткнення водій Volkswagen Golf та двоє його пасажирок зі Львова, 36-річна жінка й 2-річна дівчинка, отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) ККУ. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років обмеження волі із позбавленням водійських прав на такий же термін.

Правоохоронці встановлюють обставини події.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова  підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *