ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові представили нового почесного консула Франції

Олег Дерев'янко

|

У четвер, 30 травня, у Львові представили нового почесного консула Французької Республіки. Ним став Павло Ярема. Раніше консульство очолював його батько Данило Ярема. Про це Львівському порталу повідомили у Львівській ОВА.

За даними відомства, участь у заході взяли почесні консули, представники французького бізнесу та культури у Львові. Привітали нового консула надзвичайний і повноважний посол Франції в Україні Гаель Весьєр та заступниця начальника Львівської ОВА Христина Замула.

Гаель Весьєр зазначив, що відносини між Францією і Україною, зокрема Львовом, ґрунтується на трьох принципах: стійкість, рівність та солідарність.

«Ми продовжуємо нашу роботу, втілюємо і надалі цю солідарність з вами розвиваючи співпрацю в сфері охорони здоров’я, енергетики, освіти. Ми працюємо і стоїмо опліч з вами, допомагаючи здобути бажану всіма перемогу, і так само будемо разом стояти з вами, аби супроводжувати вас на шляху до ЄС», – наголосив він.

Також Христина Замула вручила подяку голови ОВА попередньому почесному консулу Данилу Яремі.

«Своєю місією на посаді Почесного консула вважаю належним чином підтримувати професійний рівень турботи консульської агенції, всіляко підтримувати культурну та економічну присутність Франції в нашому регіоні. Активні процеси інтеграції нашої батьківщини з ЄС відкривають великі перспективи для співпраці українських регіонів з французькими громадами», – зазначив Павло Ярема.

Довідка

Павло Ярема закінчив факультет міжнародних відносин ЛНУ імені Івана Франка. Раніше працював на посаді аташе з економічних питань Почесного консульства Франції в м. Львові з округом у Волинській, Закарпатській, Івано-Франківській, Львівській, Рівненській та Тернопільській областях.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова  підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *