ОСТАННІ НОВИНИ

Львівщина виборола повний комплект медалей на Кубку України з рукопашного бою

Андрій Котенський

|

У Києві днями відбувся Кубок України з рукопашного бою на якому тріумфувала і збірна Львівщини, де наші спортсмени здобули повний комплект медалей: золото, срібло та бронзу. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі ЛОВА.

20-річний Віталій Майборода став переможцем у ваговій категорії до 65 кг. Три роки тому Валерій вступив у Військовий коледж сержантського складу. Тут почав займатися рукопашним боєм та бойовим самбо. Зараз хлопець навчається в Національній академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

Він є майстром спорту з самбо та чемпіоном Збройних сил України з рукопашного бою, а тепер може додати ще й перемогу на Кубку України до своєї колекції нагород.

21-річний Ярослав Котенко здобув срібну медаль у ваговій категорії до 90 кг. Він почав займатися рукопашним боєм та бойовим самбо, коли вступив у Національну академію сухопутних військ. Зараз хлопець навчається на третьому курсі. Ярослав є майстром спорту України з боротьби самбо. Він брав участь в обороні Києва під час початку повномасштабної війни в Україні. Зараз він проводить навчання на полігоні для мобілізованих.

20-річний Микита Хаджинов здобув бронзову медаль у своїй ваговій категорії до 75 кг. Хлопець також почав займатись спортом, коли пов’язав життя з військовою справою та вступив до коледжу, а потім й до Академії сухопутних військ.

Тренує усіх спортсменів Павло Шміло.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *