ОСТАННІ НОВИНИ

Рашисти знову обстріляли Костянтинівку, є поранені. Оновлено

Наталя Дуляба

|

У п’ятницю, 10 березня, російські окупаційні війська обстріляли місто Костянтинівку, що біля Краматорська. Кількість поранених зросла до восьми людей. Про це повідомляє Львівський портал.

За попередніми даними голови Донецької ОВА Павла Кириленка, ворог гатив по житлових кварталах міста з реактивних систем залпового вогню «Ураган». Вже зараз відомо про шістьох поранених, але їхня кількість може збільшитись.

Дещо згодом в Офісі генпрокурора України додали, що кількість поранених внаслідок російського обстрілу зросла до восьми осіб. Серед них – четверо чоловіків і четверо жінок.

Правоохоронці кажуть, що крім «Ураганів», рашисти гатили по Костянтинівці і з систем С-300.

Зруйновано або пошкоджено 14 приватних житлових будинків, 9 автомобілів, газогін, господарські споруди та об’єкти цивільної інфраструктури.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 438 ККУ (порушення законів і звичаїв ведення війни). Наразі триває розслідування.

За даними ОВА, протягом минулої доби, 9 березня, російські окупанти продовжували обстрілювати Донеччину і вбили одного цивільного, ще двох поранили.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Павло Кириленко, прокуратура

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *