ОСТАННІ НОВИНИ

Помер Василь Пісний

Андрій Котенський

|

Помер генерал-лейтенант міліції, колишній керівник міліції Львівщини, ексначальник Департаменту державної служби боротьби з економічною злочинністю МВС України, ексзаступник начальника Головного управління боротьби з корупцією та організованою злочинністю Служби безпеки України Василь Пісний.

 

За даними джерел Львівського порталу, Василь Пісний помер сьогодні, 28 січня, від наслідків перенесеного коронавірусу, у віці 58 років. За його життя медики  боролися декілька місяців.

Василь Пісний народився 2 січня 1963 року в селі Лопушанах Зборівського району Тернопільської області.

 

У листопаді 2004 року Василь Пісний очолив Управління по боротьбі з організованою злочинністю (УБОЗ) УМВСУ у Тернопільській області.

Із 2005-го року очолював УМВС в Тернопільській області.
Із 2007 року очолював Управління з розслідування особливо важливих справ Державної податкової адміністрації західного регіону.

У 2010 році був обраний депутатом Львівської обласної ради VI скликання (від «Фронту змін»). Керував комісією з питань законності, дотримання прав людини та військових проблем.
у квітні 2013 року — березні 2014-го обіймав посаду першого заступника голови Львівської обласної ради.

Із 4 березня 2014 по 4 січня 2015 року очолював Департамент по боротьбі з економічною злочинністю МВС України.

1 вересня 2015 року був призначений на посаду заступника начальника Головного управління боротьби з корупцією та організованою злочинністю Служби безпеки України, де пропрацював майже чотири роки.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *